Izrada web stranice je sufinansirana od strane Challenge to change projecta i Ambasade Švedske u Bosni I Hercegovini.

Sistemi vanjskih žaluzina - od savjetovanja do prizvodnje i postavaljanja žaluzina u vaš dom.

Stvaramo savršenu udobnost boravka i pružamo podršku od ideje do ugradnje žaluzina u vaš dom. Također pružamo kompletnu tehničku podršku arhitektima, dizajnerima i našim partnerima bez obzira na zahtjevnost projekta. Stručnjaci smo na području sistema vanjskih žaluzina te s vlastitim razvojem pružamo rješenja za najkompleksnije građevinske situacije.

Politika poslovanja

Kroz dugogodišnje iskustvo susretali smo se s mnogim tehničkim zahtjevnim radovima, te ih rješavali besprijekorno uz pružanje višegodišnje garancije na same proizvode, kao i kvalitetu usluge.
Brzina našeg odaziva od samog upita do realizacije, samo je jedna od naših odlika na koju smo ponosni i koju njegujemo kao osnovnu postavku poslovanja – za sve članove našeg tima KLIJENT JE NA PRVOM MJESTU.
Prilagođavamo se željama i potrebama svakog klijenta, te Vam sa pouzdanjem možemo ponuditi različite opcije izvedbi ovisno o Vašim željama, potrebama i raspoloživom budžetu.

Inovacija i dizajn

Naša misija je proizvoditi bezvremenski lijepe proizvode koji već danas odgovaraju budućim zahtjevima po pitanju estetike, performansi i ekološke održivosti. Zbog toga se u svom postupku razvoja koncentriramo na inovaciju, ekologiju i dizajn. Dizajn je oduvijek bio jedna od naših konkurentskih prednosti. Na razvoju naših proizvoda ne surađujemo samo s našim stručnjacima iz odjela za istraživanje i razvoj, nego i s našim kupcima i arhitektima, pa tako poznajemo trendove, a neke čak i uvodimo.
Vlastita proizvodnja i razvoj

Navikli smo razmišljati izvan okvira. Ne stvaramo prosjek, jer to ne predstavlja nas. Želimo biti drugačiji od drugih, neponovljivi i jedinstveni.
Vlastiti razvoj omogućava konstantno testiranje naših proizvoda na vremenske utjecaje kao što su vjetar, kiša i sunce. Pronalaženje najoptimalnijih rješenja na području žaluzina i zaštite od insekata je naša strast.

Garancija i kvalitet

Kvalitetni materijali, praćenje i usvajanje novih tehnologija omogućuje nam izradu žaluzina prema najvišim europskim standardima. Svi naši proizvodi imaju period garancije od dvije godine.